Ομοιοπαθητική - Ομοιθεραπευτική

 

Homeotherapeutics - Homeopathy

 

ΕΡΕΥΝΑ: ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΛΗΝΙΚΟΥ (DELINICK ) ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ

επιστροφή

Μερικές εργασίες (abstracts) γραμμένα από την Δεληνίκου και συνεργάτες για την ομοιοπαθητική δυναμοποίηση, γιά τον οργανισμό και την παθολογία που εισήγαγαν τις ιδέες του Ιλύα Πριγκοζίν και του Γρηγόρη Νικολή περί αυτο-οργανωτικών φαινομένων. Αυτές οι ιδέες μπορούν να εξηγήσουν την σταθεροποίηση πληροφοριών στο νερό, νερό/αιθανόλη και σταθεροποίσηση πληροφοριών στα μικροσωληνάρια του οργανισμού. Επίσης μιλούν για τα ειδικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία ή ιδιοσυχνότητες που παράγωνται στο διάλυμα από την ομοιοπαθητική δυναμοποίηση. Αλλοι ερευνητές έχουν βασιστει στις ιδέες της Δεληνίκου και συμφωνούν μαζύ της.

1. 8o Πανελλήνιο Συνέδριο Ομοιοπαθητικής Ιατρικής, Βαφοπούλειο Ιδρύμα, 27-28 Απριλίου 1991, Θεσσαλονίκη
Εργασίες:
 -α. Ενα Νέο Μοντέλο του Οργανισμού και της Παθολογίας
 -β. Μία υπόθεση το πως τα Ομοιοπαθητικά Φάρμακα δρουν στον

2. Περιοδικό Βερολίνου, Γερμανία, Ερευνα στην Ομοιοπαθητική Ιατρική. Τεύχος 1. No. 1, Σεπτ. 1990 - No. 4 & 5; Σεπτ./Δεκ. 1991.
Εργασίες:
 -α. Ενα Νέο Μοντέλο του Οργανισμού και της Παθολογίας
 -β. Μία υπόθεση το πως τα Ομοιοπαθητικά Φάρμακα δρουν στον Οργανισμό

3. 47o Διεθνές Κονγκρέσσο Ομοιοπαθητικής Ιατρικής της Διεθνής Οργάνωσης Ομοιοπαθητικών Ιατρών. 27-31 Oκτ. 1992.
Εργασίες:
 -α. Πρωτόκολλο για στατιστική κλινική έρευνα στην κλασσική Ομοιοπαθητική
 -β. Υποθετικές σχέσεις μεταξύ της παθολογίας, τον οργανισμό και των αυτο- οργανωτικών φαινομένων σε συστήματα μακριά από την ισορροπία.

4. OMEOMED 92: 1ο Διεθνής Κονγκρέσσο: Το Ομοιοπαθητικό Φάρμακο στην Ευρώπη, 1993. Οργανωμένο από το Ανώτατο Ινστιτούτο Ολιστικής Ιατρικής και Οικολογίας, Πανεπιστήμιο του Ουρμπίνο, Ιταλία, Σεπτ. 24-27, 1992
 -α. Ενα Θερμοδυναμικό Μοντέλο που εξηγεί την Ομοιοπαθητική
 -β. Μία Υπόθεση για την Κυματοειδή συμπεριφορά μεταξύ των ομοιοπαθητικών φαρμάκων και τον οργανισμό

5. 48o Διεθνές Κονγκρέσσο Ομοιοπαθητικής Ιατρικής της Διεθνούς Οργάνωσης Ομοιοπαθητικών Ιατρών. 24- 28 Απριλίου 1993.
Εργασία:  Μία υπόθεση το πως τα ομοιοπαθητικά φάρμακα αντιδρούν μέ τον οργανισμό και πως σταθεροποιούνται τα καινούργια παθολογικά συμπτώματα χρησιμοποιώντας τις θεωρίες της «νέας» φυσικής.

6. Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών. 19 Μαϊου 1993. Οργανωμένο απο την Ελληνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής. Παρουσίαση και ομιλία με τίτλο - «Οι Φυσικές Ιδιότητες του Νερού» με τους Καθηγητές Β. Αντοντσένκο και Β. Ιλυίν από το Ινστιτούτο Θεωρητικής Φυσικής του Κιέβου, Ουκρανίας.

7. Συνέδριο GIRI , Πανεπιστήμιο Moνπελλιέρ, Γαλλία, 1993.
Εργασίες:
 -α. Δεληνίκου, Αντοντσένκο, Ιλυίν " Οι Φυσικές Ιδιότητες του Νερού και πως σχετίζονται με τα ομοιοπαθητικά φάρμακα.
 -β. Δεληνίκου Α.Ν. Το Πείραμα της Chamomilla.
 -γ. Δεληνίκου, Μπούρκας, Καραγιαννόπουλος, «Μετρήσεις Δυναμοποιήσεων των Ομοιοπαθητικών Φαρμάκων»

8. Διεθνές Κονγκρέσσο με τίτλο «Βιομαγνητισμός και Ιατρική» Οργανωμένο από την έδρα Ιατρικής Φυσικής, Καθ. Αννινος, Δημοκρίτιον Πανεπιστήμιο Αλεξανδρούπολις. Κεφαλληνιά, 12-16 Μαίου, 1993
Εργασία: Μια πιθανή εξήγηση το πως το Ομοιο θεραπεύει το Ομοιο στον Βιομαγνητισμό.

9. 20o Πανελλήνιο Κονγκρέσσο της Ιατρικής Εταιρείας Αθηνών – Mαϊος 1994.
Εργασία: Δεληνίκου, Μπούρκας, Καραγιαννόπουλος, «Πειραματικές Μετρήσειςτων Δυναμοποιήσεων των Ομοιοπαθητικών Φαρμάκων»

10. Καλεσμένη απο την Σουηδική Ομοιοπαθητική Εταιρεία – για να μιλήσω για την διεθνή έρευνα στην Ομοιοπαθητική. Μαίος 1994.

11. 1η Διεθνής Συνάντηση για την Επιστημονική Βάση την Μοντέρνας Φαρμακευτικής, Αθήνα, 8-10 Ιουνίου 1994. Οργανωμένο από τα στρατιωτικά εργαστήρια Φαρμακευτικής και την Πανελλήνια Ενωση Φαρμακοποιών. Οι εργασίες τυπώθηκαν στο περιοδικό «Ευρωπαϊκό

12. Περιοδικό Μεταβολισμός Φαρμάκων και Φαρμακοκινητική.» Εργασία – Δεληνίκου, Μπούρκας, Καραγιαννόπουλος, «Πειραματικές Μετρήσεις των Δυναμοποιήσεων των Ομοιοπαθητικών Φαρμάκων»

14. 7ο Πανελλήνιο Κονγκρέσσο Φαρμακευτικής, 11 – 13 Ιουνίου 1994. Οργανωμένο απο την Πανελλήνια Ενωση Φαρμακοποιών και των Ελληνικών Φαρμακευτικών Εταιρειών. Εργασία - Δεληνίκου, Μπούρκας, Καραγιαννόπουλος, «Πειραματικές Μετρήσεις των Δυναμοποιήσεων των Ομοιοπαθητικών Φαρμάκων»

15. Συνέδριο GIRI , Ισραήλ, 10-12 Δεκ. 1994 Εργασίες Δεληνίκου, «Πως η Μη-Γραμμική Θερμοδυναμική, η Κβαντοφυσική, η Ηλεκτροφυσιολογία και τα Αυτο-οργανωτικά φααινόμενα μας δίνουν ένα ολιστικό πλαίσιο για τον οργανισμό και την παθολογία.

16. 48ο Διεθνές Κονγκρέσσο Ομοιοπαθητικής Ιατρικής της Διεθνούς Οργάνωσης Ομοιοπαθητικών Ιατρών. 3 - 7 Μαρτίου 1995.
Εργασία: Δεληνίκου, Μπούρκας, Καραγιαννόπουλος, «Πειραματικές Μετρήσεις μεταξύ του Νερού και των Δυναμοποιημένων Ομοιοπαθητικών Φαρμάκων»

17. Περιοδικό του 9ου Διεθνούς Συμποσίου στα Ηλεκτρονικά Μηχανήματα στην Τεχνολογία - IMEKO - Ομοσπονδία Διεθνών Μετρήσεων - IMEKO TC-4 Τεχνική Επιτροπή – Μετρήσεων Ηλεκτρικών Ποσοτήτων. 1 – 9 Σεπτ. Πανεπιστήμιο Strathclyde, Γλασκόβη, Σκωτία. Pp. 213-216.
Εργασία: «Αναγνώριση υδατικών διαλυμάτων δια Ηλεκτρικών Μετρήσεων» Δεληνίκου, Μπούρκας, Καραγιαννόπουλος

18. Καλεσμένη στην Επιστημονική Επιτροπή και κυρία ομιλήτρια στο "OMEOMED '97" - . 2ο Διεθνές Κονγκρέσσο: Το Ομοιοπαθητικό Φάρμακο, Φυτοθεραπεία – Καινούργιοι Σταθμοί στην Ιατρική, 26 – 28 Σεπτ. 1997. Οργανωμένο από το Ανώτατο Ινστιτούτο Ολιστικής Ιατρικής και Οικολογίας, Πανεπιστήμιο του Ουρμπίνο, Ιταλία.

19. IV. Workshop/Εργαστήριο στην Κλασσική Ομοιοπαθητική. 18-19 Ιουλίου 1998. Καλεσμένη από τον Γιώργο Βυθούλκα να συμμετέχω σαν ομιλήτρια μαζύ του στην Ιατρική Σχολή της Βόννης, Γερμανία. Ομιλία – «Μετρήσεις των ομοιοπαθητικών φαρμάκων και άλλα πειράματα.

20. 53ο Διεθνές Κονγκρέσσο Ομοιοπαθητικής Ιατρικής της Διεθνούς Οργάνωσης Ομοιοπαθητικών Ιατρών. Αμστερνταμ 1998
Εργασία: “Πειραματικές Μετρήσεις των Ομοιοπαθητικών Φαρμάκων που έγιναν στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο”

21. Καλεσμένη της Εταιρείας των Ομοιοπαθητικών Ιατρών της Βουλγαρίας για να μιλήσω για το «Μοντέλο Δεληνίκου του Οργανισμού και της Παθολογίας»
Τουρνέ τεσσάρων μεγάλων Βουλγαρικών πόλεων, - Σόφια, Πλοβντίβ, Μπουργκάς και Βάρνα, ομιλίες και εμφανίσεις σε τηλεόραση και ραδιοσταθμούς, έδωσα press conference για την φύση του ομοιοπαθτηικού φαρμάκου, 3 – 13 Δεκ. 1999. Εκδόθηκε βιβλίο στα Βουλγάρικα από την Εταιρεία Ομοιοπαθητικών Ιατρών της Βουλγαρίας για το έργο μου και τα άρθρα μου στο Ευρωπαϊκο Περιοδικό Κλασσικής Ομοιοπαθητικής

22. Καλεσμένη του Τμήματος Χημικής Μεθοδολογίας, Faculty της Χημείας, Πανεπιστήμιο της Σόφιας “St. Kl. Ohridski” για να δώσω ομιλία για το «Μοντέλο Δεληνίκου του Οργανισμού και της Παθολογίας» και την έρευνά μου. 1 Απριλίου 2000.

23. 12ο Πανελλήνιο Κονγκρέσσο Ομοιοπαθητικής Ιατρικής, 25 -26 Νοεμβρίου, 2000. Αθήνα. Δεληνίκου.
Εργασία: «Το Νερό, οι ιδιότητες του και το Ομοιοπαθητικό Φάρμακο

 24. 56ο Διεθνές Κονγκρέσσο Ομοιοπαθητικής Ιατρικής της Διεθνούς Οργάνωσης Ομοιοπαθητικών Ιατρών. 29 Αυγ. – 2 Σεπτ. 2001, Σιμπιού, Ρουμανία.
Εργασία: «Είναι το Νερό, ο συνδετικός κρίκος μεταξύ του οργανισμού και του ομοιοπαθητιού φαρμάκου?» σελ. 84-85

25. Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ. Καλεσμένη στο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο στην Συμπληρωματική, Εναλλακτική και Ολιστική Ιατρική Ερευνα, 12-14 Απριλίου, Βοστώνη. Εδωσα 9 ωρο «workshop» /σεμινάριο «Ο ρόλος του νερού στο ομοιοπαθητικό φάρμακο και τον οργανισμό [στα μικροσωληνάρια]»

26. Καλεσμένη να μιλήσω στην 60η επέτειο Επιστημονικού Συνεδρίου του Πανεπιστημίου ΝΣΑ «Βασσιλ Λεβσκι» στην Σόφια, Βουλγαρία για την Ομοιοπαθητική Θεραπεία. 29-30 Μαϊου, 2002. 

επιστροφή

Copyright 2010 - 2023Ομοιοπαθητική-Ομοιοθεραπευτική.gr. All rights reserved.
Απαγορεύεται αυστηρώς η αναδημοσίευση ή χρήση του περιεχομένου αυτής της σελίδας,
σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια
του ιδιοκτήτη και κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.