Ομοιοπαθητική - Ομοιθεραπευτική

 

Homeotherapeutics - Homeopathy

 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η Συμβατική Ιατρική αντιμετωπίζει σήμερα πολλά προβλήματα και καλείται να βρει λύσεις σε αυτά. Μερικά από τα προβλήματα είναι:

  1. οι παρενέργειες των συμβατικών φαρμάκων

  2. η θεραπεία και κατανόηση των χρόνιων παθολογιών και

  3. ένα ελλιπές μοντέλο του οργανισμού και της παθολογίας που δε λαμβάνει υπόψη του την επίκτητη προδιάθεση, τα συναισθήματα, καθώς και τις βιοαναδραστικές αλληλεπιδράσεις στο εσωτερικό του οργανισμού και στο εξωτερικό περιβάλλον.

Η ιστοσελίδα είναι γραμμένη σε απλή γλώσσα, θα προσπαθήσει να απαντήσει πολλά από τα ερωτήματα που τίθενται από συμβατικούς ιατρούς, επιστήμονες, ερευνητές και ασθενείς για τη φύση και τη δράση των ομοιοπαθητικών φαρμάκων. Αυτές οι απαντήσεις δεν χρησιμοποιούν “μεταφυσικές έννοιες”, αλλά συμβατικές επιστημονικές θεωρίες, και βασίζονται σε πειραματικά δεδομένα. Οι υποθέσεις/θεωρίες της Δεληνίκου θεωρούνται από πολλούς οι επικρατέστερες το να εξηγήσουν τι γίνετε στο ομοιοπαθητικό διάλυμα κατά την δυναμοποίηση και πως αυτό επηρεάζει τα μικροσωληνάρια και τον οργανισμό εν γένει.

Η Ομοιοπαθητική θεραπεία επειδή στηρίζεται σε φάρμακα που δίνονται σε πολύ μικρές δόσεις στον οργανισμό δεν έχουν παρενέργειες για τον ασθενή. Είναι κατάλληλη για μωρά, παιδιά και ενήλικες και για όλες τις παθολογίες εκτός από αυτές που έχουν προχωρήσει στο στάδιο της εγχείρησης. Προβλήματα μέσης, ορθοπεδικά προβλήματα, ημικρανίες, γαστρεντερικά προβλήματα, κολίτιδες δερματικές παθήσεις, αποστήματα, φοβίες, άγχος, νευρώσεις, αλλεργίες, άσθμα, ωτίτιδες, κ.τ.λ. όλα αντιμετωπίζωνται επιτυχώς χωρίς επιβαρυντικές παρενέργειες στον οργανισμό.

επιστροφή

Copyright 2010 - 2023Ομοιοπαθητική-Ομοιοθεραπευτική.gr. All rights reserved.
Απαγορεύεται αυστηρώς η αναδημοσίευση ή χρήση του περιεχομένου αυτής της σελίδας,
σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια
του ιδιοκτήτη και κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.